Tamara Ecclestone kauhun vallassa: Perheenisä uhkasi kidnappauksella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee nimittäin julkkisjuhlilla lähes viikoittain paljastavissa asuissa.

Nyt 27-vuotias seurapiirikaunotar on joutunut kidnappausuhkausten kohteeksi. Martin Peckham -nimisen kahden lapsen isän kerrotaan häirinneen kaunottaren isää Bernie Ecclestonea uhkauspuheluilla. Mies vaati F1-pomolta 900.000 punnan eli 1,2 miljoonan euron arvoista rahasummaa.

– Tämä oli julmasti toteutettu amatöörimäinen yritys saada rahaa Bernie Ecclestonelta. Miehen perhe on haavoittuvainen ja hän otti uhkauksen vakavasti. Tapaus on vaikuttanut Tamara Ecclestonen koti- ja työelämään, kertoi syyttäjä Philip Lemoine The Sun -sivustolle.

Peckham ei ole saanut uhkauksissa vaatimaansa rahasummaa. Sen sijaan F1-moguli haastoi hänet oikeuteen. Oikeudenkäynnin aikana 41-vuotiaalla miehellä ei ole lupaa olla yhteydessä Ecclestonen perheeseen.

Tapaus on toinen Tamara Ecclestoneen liittyvä kiristystapaus. Kahta miestä syytetään paraikaa kiristysyrityksestä, kun he uhkasivat tehdä paljastuksia kaunottaren rakkauselämästä. Miehet vaativat perheeltä 200.000 punnan eli 264.000 euron arvoista rahasummaa.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.