Adele salasi raskautensa hyvin – lapsi syntyy kahden kuukauden sisällä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja Adele on ollut viime aikoina otsikoissa elämäkertansa merkeissä. Marc Shapiron kirjoittama kohukirja paljastaa soul-tähden kärsineen elämänsä aikana vaikeista perhesuhteista, seurusteluongelmista ja alkoholismista. Laulajatähti itse ei ole antanut siunaustaan elämäkerralleen.

Äskettäin neitokainen kohautti viihdemaailmaa kertomalla raskaudestaan. Nyt 24-vuotiaan tähden kerrotaan synnyttävän esikoislapsensa aikaisemmin kuin uskottiinkaan. Lähteiden mukaan Adelen laskettu aika olisi jo syyskuussa, eli laululintusen vauva syntyisi jo kahden kuukauden sisällä.

Daily Mail -sivuston lähteiden mukaan neitokainen olisi jo pidemmän aikaa varonut rehkimästä liikaa vauvan vuoksi. Dieetillä ollut tähti lopetti laihdutuskuurin muutamia kuukausia sitten. Väitteiden puolesta puhuu myös se, että soul-diiva on vältellyt julkisia esiintymisiä jo pitkään. Adele ei ole kommentoinut itse huhuja sanallakaan raskausilmoituksensa jälkeen.

Adele on seurustellut 36-vuotiaan Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi. Heti Grammy-gaalan jälkeen laulajatar ilmoitti jäävänsä useita vuosia kestävälle tauolle keskittyäkseen täysillä parisuhteeseensa.