Drag queen esitti hittibiisin X Factorissa – Britney Spears sai tarpeekseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella on nähty kiitettävästi draamaa, kun Britney Spears on jo useaan otteeseen poistunut tuomarinpenkiltään kesken kuvausten.

Nyt Britney Spears näyttää jatkavan samaa linjaansa, sillä hänen uutisoidaan poistuneen X Factor -ohjelman kuvauksista Pohjois-Carolinassa erään esityksen takia. Greensboron kaupungissa koe-esiintymisiä tuomaroimassa ollut poptähti sai nimittäin tarpeekseen, kun drag queen esitti hänen vuoden 1999 Crazy-hittibiisinsä.

Naiseksi pukeutunut mieskilpailija piti yllään kissalaseja ja kimaltelevaa farkkutakkia. Laulajan kerrotaan katsoneen esitystä tylsistyneenä, kunnes hän päätti poistua tuomaritovereidensa Demi Lovaton, Simon Cowellin ja L.A. Reidin viereltä. Britney Spears palasi kuitenkin takaisin paikalleen esityksen päättymisen jälkeen ja kertoi kommenttinsa drag queenille.

– Arvostan tribuuttiasi. Se oli todella kiva, mutta en usko, että sovit X Factoriin. Anteeksi, Britney Spears kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.