Katie Holmes salasi erosuunnitelmat: Soitteli kertakäyttöisellä puhelimella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes nousivat vastikään otsikoihin avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni ilman suurempia taisteluja lapsen äidille.

Nyt Katie Holmesin erojärjestelyistä on tullut julkisuuteen uutta tietoa. Naisen kerrotaan piilotelleen eropäätöstä mieheltään mahdollisimman pitkään. Hän onkin pitänyt asianajajiinsa yhteyttä ystävän lahjoittamalla kertakäyttöisellä puhelimella.

Los Angeles Times -lehden mukaan Holmes kävi asianajajien kanssa salaisia neuvotteluja. Näyttelijätär halusi varmistua lapsensa huoltajuudesta, joten palkkasi jopa kolme lakifirmaa avukseen. Maanantaina nainen sai Suri-tyttären huoltajuuden ja Tom Cruise viikoittaisen tapaamisoikeuden.

Oikeusjuttu sovittiin nopeasti, koska pariskunta ei halunnut käydä pitkää julkista taistelua. Sopimuksen ehtoihin kuuluu, ettei Suri joudu tekemisiin skientologia-uskonnon kanssa. Tom Cruisen adoptiolapset Isabella ja Connor joutuivat aikanaan käymään skientologiakoulua, mutta sopimuksen ansiosta kuusivuotias Suri välttyy tältä kohtalolta.

Katie Holmes on nähty eron jälkeen vapaantuneen näköisenä paparazzien otoksissa. Nainen kommentoikin äskettäin Elle-lehdelle tuntevansa itsensä seksikkäämmäksi kuin aikoihin. Eroamispäätöksen julkistamisen jälkeen nainen bongattiin muun muassa tyttärensä kanssa myöhäisillan jäätelöhetkeltä.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.