Tragediat jatkuvat Sandra Bullockin kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Sandra Bullock voitti vuonna 2010 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Elämä pelissä. Samana vuonna hän voitti myös huonoimman naispääosan Razzie-palkinnon roolisuorituksestaan All About Steve -elokuvassa.

47-vuotiaan tähden uusin The Heat -elokuva on saanut jo kuvausvaiheessa runsaasti julkisuutta. Äskettäin poliisikomedian kuvauksissa Bostonissa sattui bussionnettomuus. Nyt elokuvan kuvauspaikalla on tapettu ihminen. Yksi mies kuoli ja kaksi loukkaantui puukotustragediassa aivan metrien päässä kuvauspaikalta.

Puukotus tapahtui Roxburyn Sosiaaliturvatoimiston edessä olevalla parkkipaikalla. The Heat -elokuvan avustajina toimivat poliisit joutuivat lähtemään kuvauksista vakavampiin työtehtäviin. He ajoivat takaa puukotusturmasta epäiltyjä miehiä ja pidättivät heidät.

Poliisit pidättivät kuitenkin väärän miehen ja oikea puukottaja on edelleen vapaana. Turmassa loukkaantuneet uhrit kuljetettiin sairaalaan. Heidän tilansa ei ole hengenvaarallinen. Kuvausryhmä on jatkanut tragediasta huolimatta elokuvan kuvaamista, uutisoi Boston Herald -lehti.

Sandra Bullockin uusin The Heat -elokuva kertoo FBI-agentista, joka lyöttäytyy paikallisen poliisin aisapariksi. Koominen kaksikko yrittää vangita yhdessä venäläisen mafioson. Komediassa näyttelee Bullockin ohella Melissa McCarthy, ja sen ohjaa Morsiusneidot-elokuvan ohjaaja Paul Feig.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.