Britney Spearsilla upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Aiemmin tässä kuussa 30-vuotias Spears poistui tuomaripenkiltään järkyttyneenä, kun drag queen lauloi koe-esiintymisissä hänen Crazy-hittibiisinsä.

Nyt kahden lapsen äiti on julkaissut Twitter-blogissaan fanien iloksi kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä. Kuvassa poptähden yllä nähdään violetit narubikinit. Myös Britney Spearsin jälkikasvu on päässyt mukaan otokseen.

– Valmistautumassa allasaikaan. Mahtavaa! Britney Spears kirjoitti Twitterissä.

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.