Yöllinen seksisessio takana? Älä tee näitä virheitä aamulla

Lifestyle · Neea Jokinen

Yhden illan juttuja harrastavat ovat varmasti joskus kokeneet kiusallisen hetken, kun baariyön jälkeisenä aamuna herää vieraan ihmisen vierestä. Yösekstailu voi kuitenkin päättyä tylysti, jos toinen osapuoli käyttäytyy välinpitämättömästi seuraavana aamuna.

Mademan-sivusto on nyt julkaissut listan asioita, joita ei pitäisi koskaan tehdä seksin jälkeisenä aamuna. Törkeät ja välinpitämättömät tavat tulee unohtaa, sillä vähäsanainen poistuminen asunnolta voi aiheuttaa toiselle osapuolelle pahan mielen. Aamulla voi vaihtaa kohteliaisuussyistä pari sanaa, vaikka yöllinen intohimohetki ei tulisikaan enää toistumaan.

Jos päätyy esimerkiksi päihdehuuruisen illanvieton jälkeen lemmiskelemään vieraan ihmisen asunnolle, niin aamulla tulee muistaa, ettei ole omassa kodissaan. Asunnossa vieraana yöpyneen henkilön ei kannata asettua taloksi seksin jälkeisenä aamuna. Rakastelukumppanin jääkaapin antimet saattavat houkutella, mutta krapula-aamiaisen voi hakea myöhemmin esimerkiksi kotimatkan aikana.

Jos rakastelu jatkuu vielä seuraavallekin päivälle, niin henkilökohtaisen hygienian huolehtimista ei tule unohtaa. Aamuinen helliminen ja pusuttelu voivat osoittautua epämiellyttäväksi kokemukseksi esimerkiksi haisevan hengityksen takia. Asunnon omistajalle voikin ehdottaa yhteistä suihkuhetkeä tyydyttävän yön jälkeisenä aamuna.

Rohkeamman osapuolen kannattaa ottaa intiimin puuhastelun päätteeksi esille aikomuksensa jatkoa ajatellen. Jos esimerkiksi mies ei aio enää koskaan tavata yöllistä seksikumppaniaan uudelleen, niin siitä on hyvä ilmoittaa hienovaraisesti ennen lähtemistä. Miehen ei kannata puhua liian suoraan teiden eroamisen hetkellä, sillä nainen voi katua tapahtunutta ja tuntea olonsa hyväksikäytetyksi.