Scarlett Johansson liian seksikäs näyttelijäksi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien miesten janoama naistähti Scarlett Johansson nähdään parhaillaan Suomen valkokankailla The Avengers –elokuvassa. Näyttelijätär kertoi äskettäin joutuneensa tiukalle dieetille ennen elokuvan kuvauksia, koska hänen roolihahmonsa puku oli hyvin piukka.

Kuva: Splash

Nyt 27-vuotias huomattavasti laihtunut kaunotar on kertonut eräästä ongelmastaan. Muodokas Johansson on nimittäin elokuvantekijöiden mielestä liiankin seksikäs. Naisen vetovoimalla on jopa negatiivinen vaikutus hänen elokuvauraansa, ja jotkut merkittävät roolit ovatkin menneet tähdeltä sivu suun upean ulkomuodon vuoksi.

– Minulle on tapahtunut niin aikaisemmin. Se ei koskaan ole hieno asia. En ymmärrä miksi he eivät näe ulkonäköni yli, kertoo Scarlett Johansson Daily Mail -sivustolle.

Kuva: Splash

Neitokainen kertoo olevansa muuntautumiskykyinen. Hän haluaakin muuttua vähemmän viehättäväksi joissain rooleissaan. Näyttelijätär nähdään naapurintyttömäisenä esimerkiksi Koti Eläintarhassa -elokuvassa. Harmittelustaan huolimatta tähti ei kuitenkaan aio antaa ulkomuotonsa rupsahtaa, vaan pitää yllä terveellisiä elämäntapoja.

The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun ohjaaja on Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.