18-vuotias teinitähti järkytti fanejaan haukuilla: ”Olette huoria!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin poplaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Teinitähden väitettiin aiemmin tänä vuonna iskeneen silmänsä poppari Justin Bieberin tyttöystävään Selena Gomeziin. Sittemmin mies kertoi ihastuksestaan teinitähti Demi Lovatoon.

Nyt 18-vuotiaan teinitähden uutisoidaan järkyttäneen ihailijoitaan Dublinin lentokentällä. Niall Horan oli poistumassa lentoasemalta, kun fanit piirittivät hänet erään portin edustalla. Poplaulaja ei selvästikään halunnut jäädä tervehtimään ihailijoitaan, sillä hän haukkui tyttöjä törkeästi.

– Muistatteko, kun viimeksi kävelin tänne? Olette joukko huoria, Niall Horan sanoo verkossa julkaistulla videolla.

Shokeeraava kommentti ikuistettiin erään fanin kameralle ja video julkaistiin verkossa. Sittemmin lukuisat videon katsojat ovat järkyttyneet teinitähden tylystä ja törkeästä käyttäymisestä. Eräs irkkufani puolusti idoliaan kertomalla, että Irlannissa kyseistä törkyheittoa pidetään vitsikkäänä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.