Harry Stylesin pokaustaidot olivatkin deittailukirjasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on aiheuttanut ympäri maailmaa todellista hysteriaa. Yksi yhtyeen suosituimmista jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, jonka rakkauselämästä on uutisoitu viime aikoina tiiviisti otsikoissa.

Nyt vanhemmista naisista ja luksusautoista pitävä teinitähden kerrotaan lukeneen vinkkejä naisten iskemiseen deittailussa ohjeistavasta kirjasta. Mirror-lehden mukaan Styles on päntännyt amerikkalaista The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists -deittailukirjaa.

Neil Straussin kirjoittamassa kirjassa opastetaan 11 askeleen ohjelman avulla kuinka lukijasta voi tulla naisten pokaamisen mestari. Lehden mukaan niin ikään X Factorista julkisuuteen ponnahtanut Olly Murs tutustutti Stylesin kirjan pauloihin. Murs on tällä hetkellä One Directionin lämmittelijänä yhtyeen Yhdysvaltain-kiertueella.

Miehen suositteleman kirjan taataan ”muuttavan miesten elämän” muun muassa kohteen valitseminen, kohteen eristäminen, ja kohteen vieminen eristettyyn paikkaan -nimisillä askelilla.

Stylesin kerrotaan lukevan kirjaa joka viikko. Lähteiden mukaan teinipoppari pitää kirjan vinkeistä eniten niistä, jotka koskevat ryhmätilanteissa tapahtuvaa tytöille juttelua. Stylesin uskoo kuitenkin hallitsevansa kirjan opastaman suutelutekniikan.

– Jos miljöö tai olosuhteet eivät ole fyysistä kanssakäymistä edistäviä, anna vain itsellesi aikarajoite sanomalla ”Minun täytyy mennä, mutta meidän kannattaisi jatkaa tätä”. Sitten ota hänen puhelinnumeronsa ja lähde, neuvotaan vuonna 2005 ilmestyneessä kirjassa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtye työstää parhaillaan toista albumiaan.