Nicole Coco Austin öljyttynä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Tällä kertaa Coco julkaisi itsestään härskin otoksen, jonka nainen paljasti faneilleen Twitter-blogissaan. Kaunotar on irstaassa otoksessa öljyttynä kuntosalin penkillä, ja hänen asunsa saattaa kutkuttaa katsojan likaista mielikuvitusta. Muodokas räppärin vaimo on nimittäin sonnustautunut läpikuultaviin valkoisiin alushousuihin ja mustaan, niukkaakin niukempaan alusasuun, joka peittää vain naisen strategiset paikat. Rietas asu muistuttaa hieman Borat-elokuvassa nähtyä mankini-uimapukua.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.