Kohua herättänyt miesmalli saa oman televisiosarjan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialaismalli Andrej Pejic on herättänyt kuluneen vuoden aikana runsaasti kohua muotimaailmassa. Androgyyninen malli on nimittäin nähty esittelemässä useissa mainoskampanjoissa ja muotinäytöksissä myös naisten vaatteita. Äskettäin mies nähtiin myös rintaliivimainoksessa.

Nyt paljon puhuttanut 20-vuotias miesmalli saa oman realitysarjan, Frockwriter-sivusto uutisoi. Silloisessa Bosnian ja Hertsegovinan sosialistisessa tasavallassa syntynyt malli kuvaa realitysarjaansa parhaillaan New Yorkissa. Kulissien taakse sijoittuvassa sarjassa tullaan näkemään myös mallin äiti Jadranka Savic.

Pejic on taivuttanut muodin sukupuolirajoja vuodesta 2010 lähtien, jolloin hän teki läpimurron kansainvälisille muotimarkkinoille. Erittäin sirolta näyttävä mies onkin uransa aikana esitellyt naistenvaatteita aina haute couture -muotiluomuksista alusvaatteisiin. New York Magazine onkin nimennyt nousukiidossa olevan miesmallin ”Maailman kauneimmaksi pojaksi”.