Lehti: Katie Holmes inhoaa tyttärensä nimeä – vaihtaa sen toiseen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime päivät tiiviisti otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

Nyt Now-viihdelehti väittää, että Katie Holmes inhoaisi Suri-tyttärensä nimeä ja harkitsisi siksi vaihtavansa sen. Lehden mukaan Holmes on jo nyt alkanut kutsua tytärtään Scoutiksi ja aikoo vaihtaa sen myös viralliseksi nimeksi. Samalla sukunimeen lisättäisiin äidin sukunimi Holmes. Näin ollen Suri Cruisesta tulisi mahdollisesti Scout Cruise Holmes.

Demi Mooren ja Bruce Willisin 20-vuotiaan tyttären etunimi on myös Scout.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.