Lena Gercke on upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien A-sarjaan nousee harvakseltaan uusia tähtiä, sillä vuosittain vain muutamasta kaunottaresta tulee pitkäkestoisempia tähtiä. Nyt tähän sarjaan voi olla nousemassa saksalainen mallikaunotar Lena Gercke.

Lena Gercke kuvattiin nyt Miami Beachin rannalla, jossa hän nautiskeli vapaapäivästään yhdessä miesystävänsä kanssa. Tyyli säilyi myös rannalla, sillä Lenalla oli kaulassaan näyttävä värikäs kaulaketjukokoelma.

24-vuotias saksalainen Lena Gercke nousi kotimaassaan tähdeksi voitettuaan Saksan ensimmäisen Huippumalli haussa -ohjelman vuonna 2006. Sitä ennen hän oli ehtinyt tehdä mallikeikkoja muun muassa ravintolaketju Burger Kingin ja ohjelmistoyhtiö Microsoftin mainoksiin. Hänen ensimmäinen kansikuvansa nähtiin Cosmopolitanissa vuonna 2006. Sittemmin Lena on poseerannut lukuisissa lehdissä ja mainoskampanjoissa.