Lesboräppäri haluaa perheen: ”Adoptoin lapsen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen naisräppäri Queen Latifah tunnetaan myös menestyneenä näyttelijänä. Latifahin, oikealta nimeltään Dana Elaine Owensin, tähdittämiin elokuviin lukeutuvat muun muassa The Beauty Shop, Mad Money ja Valentine’s Day.

Tähden seksuaalinen suuntautuminen on pitkään herättänyt spekulaatioita julkisuudessa, ja äskettäin nainen myönsikin lesboutensa. Nyt 42-vuotias räppäri on kertonut tulevaisuuden unelmistaan. Muhkeamuotoisen naisen haaveissa siintää nimittäin oma perhe. Latifah ei aio kuitenkaan sännätä keinohedelmöityshoitoihin, vaan aikoo adoptoida oman pienokaisen.

– Se on työn alla. Olen aina halunnut tuoda lapsen kotiini. Olen todella tosissani tämän suhteen. Jos tunnet lapsen, joka kaipaa kotia, lähetä hänet minulle, kertoi Queen Latifah The View -ohjelmassa.

Muodokas Latifah pienennytti vuonna 2003 F-kupin rintansa D-kuppiin, koska kärsi jatkuvista selkäkivuista. Hänen kerrotaan seurustelleen pitkään Jeannette Jenkinsin kanssa, mutta parin suhde päättyi eroon vuonna 2011. Nyt Latifahin huhutaan deittailevan koreografiaan, joka auttoi tähteä pääsemään yli erosurustaan.