Tyttöystävän Fifty Shades of Grey oli liikaa – poikaystävä teki typerän tempauksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

E.L. Jamesin kirjoittama Fifty Shades of Grey -erotiikkakirja on ollut tänä vuonna paljon otsikoissa menestyksensä johdosta. Äitipornoksikin kutsuttu teos kertoo nuoren neitsyen ja hänen vanhemman rakastajansa seksisuhteesta. Kaikkien mieleen kirja ei kuitenkaan ole ollut.

Näihin lukeutuu myös brittiläinen Raymond Hodgson, joka hermostui pahanpäiväisesti saatuaan tietää tyttöystävänsä Emma McCormickin lukevan kyseistä erotiikkakirjaa. Daily Mail kertookin, kuinka 31-vuotias Hodgson alkoi riitelemään tyttöystävänsä kanssa siitä, onko kirja soveliasta luettavaa. Viisi vuotta yhdessä ollut pari jopa jatkoi riitaansa seuraavana päivällä, jolloin tapahtumat saivat sotkuisen käänteen.

Kun Hodgson oli ensin koko päivän tekstiviestein yrittänyt saada McCormickia luopumaan erotiikkakirjastaan, meni brittimies lopulta tyttöystävänsä asunnolle. Riitely jatkui asunnon ulko-ovella, ja kun McCormick oli yrittänyt sulkea ovea, Hodgsonin oli laittanut jalkansa oven väliin. Tämän jälken miehen väitetään läpsäisseen tyttöystäväänsä ja heittäneen tämän päälle ruoanlaittoon käytettävää ruskeaa kastiketta pullosta.

Erikoisella kastikeprotestilla ei kuitenkaan ollut miehen haluamia seurauksia, sillä hänen nyt jo todennäköisesti entinen tyttöystävänsä ilmoitti asiasta poliisille. Hodgson myönsi kuulusteluissa kastikkeen heittämisen, mutta hän ei ollut uskonut, että se laskettaisiin pahoinpitelyksi. McCormickin läpsäisemisen hän on kieltänyt. McCormick on kertonut, että kastike oli kirvellyt hänen silmiään, ja että sitä oli lentänyt myös seinille, jotka hän oli myöhemmin joutunut siivoamaan.

Erotiikkanovellin tuhoama parisuhde sai päätöksensä äskettäin, kun Hodgson tuomittiin maksamaan uhrilleen 100 puntaa hyvityksiä ja 85 puntaa oikeudenkäyntikuluja. Alentavan tekonsa takia brittimiehelle määrättiin myös kotiintuloaika seuraaville kuudelle viikolle ja kuuden kuukauden jakso yhteiskuntapalvelua. Mies on kertonut olevansa pahoillaan kastikkeen heittämisestä.