Kim Kardashianin rinnat eivät mahtuneetkaan toppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kertoi äskettäin olevansa koukussa rusketukseen, sillä hän käy kymmenen päivän välein suihkurusketuksessa.

Nyt Kim ja hänen nykyinen miesystävänsä, räppäri Kanye West, kuvattiin kaupungilla. Kimillä oli jalassaan Christian Louboutinin korkokengät ja ylävartaloa peitti musta toppi. Tai olisi pitänyt peittää, sillä toppi näytti kuvien perusteella jääneen pieneksi julkkistähden rintoihin nähden.

31-vuotias Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.