Brooke Vincent paljasti lesbounensa: ”Haluan Rihannan tyttöystäväksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna on noussut muutamassa vuodessa miljoonien miesten kuolaamaksi kaunottareksi, mutta laulaja saa ihailevia katseita myös naisilta. Jotkut naispuoliset fanit ovat sanoneet, että he haluaisivat aloittaa lesbosuhteen 24-vuotiaan Rihannan kanssa.

Nyt brittiläinen näyttelijätär Brooke Vincent paljasti, että seksikäs Rihanna vierailee usein hänen unissaan. Coronation Street -saippuasarjan tähti kertoikin haaveilevansa siitä, että hän saisi näytellä laulajan tyttöystävää kyseisessä sarjassa. Näyttelijätär esittää suositussa televisio-ohjelmassa Sophie Websteriä, joka on lesbo.

– Rihanna on sinkku! Hän on ehdottomasti unelmieni tyttöystävä, 20-vuotias Brooke Vincent kertoi lehdistölle Magic Mike -elokuvan Lontoon ensi-illassa.

Manchesterissa syntynyt Brooke Vincent on näytellyt Coronation Street -televisiosarjassa jo vuodesta 2004. Hänen mielestään olisi mahtavaa, jos päihdeongelmainen räppäri Snoop Dogg esiintyisi saippuaoopperasarjassa. Nuoren näyttelijättären mukaan Snoop Dogg sopisi täydellisesti huumediilerin rooliin.