Twilight-pari haaveilee lapsista: Joko pian syntyy vampyyrivauva?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti taannoin faninsa aloittamalla suhteen vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa. Pariskunta onkin eräs Hollywoodin seuratuimmista rakastavaisista.

Nyt vampyyrirakastavaisten kerrotaan suunnittelevan yhteistä lasta. Hurmaava pari osallistui äskettäin ystävänsä häihin. Juhlatilaisuudessa eräs vieras herätti heidän kiinnostuksensa iloisten vauvauutistensa tähden.

– Kristen puhui raskaana olevalle vieraalle ja kertoi hänelle, että haluaisi saada lapsia Robertin kanssa. Hänen mielestään vauvat ovat cooleja. Keskustelun lomassa hän kosketteli myös naisen vauvamahaa innoissaan, kertoo sisäpiirin lähde Us Weekly -lehdelle.

Lähteen mukaan Robert Pattinson pitää Twilight-vastanäyttelijäänsä unelmiensa naisena, jonka kanssa haluaa perustaa perheen. Rakastavaisten kerrotaan jo keskustelleen siitä, miten he kasvattaisivat omat lapsensa. Ystävä aprikoikin, että on vain ajan kysymys, koska pariskunta päättää hankkia lapsia.

Äskettäin Robert Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.