Sharon Stone: ”Miehet rakastavat ryppyjäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa elokuvassa Basic Instict. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon onkin pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuviensa lisäksi myös rohkean tyylinsä takia.

Nyt näyttelijätär kertoi haastattelussa, ettei hän pelkää lainkaan ikääntymistä. Sharon Stonen mukaan hänen seksikkyytensä ei ole hävinnyt vanhenemisen myötä. Tähti kertoi miesten rakastavan hänen ryppyjään, koska ne kertovat, että näyttelijätär on nauranut paljon elämänsä aikana.

– Seksikkyys ei häviä, vaikka polvesi ja kyynärpääsi ovat ryppyiset. Miehet rakastavat suuni lähellä olevia ryppyjä, koska ne kertovat naurun täyteisestä elämästä, Sharon Stone kertoi Britannian OK!-lehdelle.

Kaunotar saa nauttia mieskomeudesta, sillä hän seurustelee nykyisin 27-vuotiaan mallikomistuksen Martin Mican kanssa. Sharon Stonen mukaan jotkut miehet eivät aina uskalla tutustua häneen liian suurien egojensa takia.

Sharon Stone kävi lähellä kuolemaa vuonna 2001, kun hän sai hengenvaarallisen valtimonpullistuman aivoihinsa. Näyttelijättären mukaan kokemus oli karmiva, sillä hän näki sairaalan vuoteella makaessaan valkoisen valon. Tähden mukaan hän näki kuolleita ihmisiä valkoisen valon seassa.