Teinipoika koulun päättäjäisiin irstaassa Borat-asussa – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monissa kouluissa vietetään vuosittain amerikkalaisista teinielokuvistakin kuuluisia promeja eli päättäjäistansseja. Monelle nuorelle nuo korkokenkien, smokkien ja upeiden juhlapukujen täyttämät tanssiaiset voivat kuitenkin aiheuttaa stressiä, jos ei esimerkiksi löydä itselleen tanssiparia ennen juhlapäivää.

Kuva: TwitterEräs brittiläinen teinipoika ei ottanut omista tanssiaisistaan turhaa stressiä, sillä nuoren päällä nähtiin huomiota herättävän irstas juhla-asu. Teini oli mitä ilmeisimmin ottanut inspiraationsa Borat-elokuvasta, sillä hänen päällään nähtiin Sasha Baron Cohenin kulttihahmon käyttämä mankini-uima-asu. Verkossa on nyt levinnyt koomisia kuvia, joissa nuori mies poseeraa muun juhlakansan rinnalla härskeissä vetimissään.

Teini näyttää kuvien perusteella saaneen itselleen oudosta asusta huolimatta tanssiaisparin, sillä hän poseeraa otoksessa kauniin neitokaisen vierellä. Pojan koulutoverit pysyvät myös yllättävän vakavina tanssiaisotoksissa ottaen huomioon nuorukaisen koomisen asustuksen. Huumorimies on täydentänyt groteskia juhlapukuaan vielä jonkinlaisella sammakkohatulla.