Maailman suurin penis yllätti lentokentällä – luultiin vaaralliseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lentokentän turvatarkastuksessa pyritään varmistamaan, etteivät ihmiset salakuljeta koneeseen vaaratilanteita aiheuttavia esineitä. Monesti vaarallisina pidettävät asiat aiheuttavat kummastusta. Hämmästynein oli varmasti eräs amerikkalainen mies, jonka tuhti mieskunto aiheutti kentällä ongelmatilanteen.

Maailman suurimman peniksen omistaja, Jonah Falcon, on ehkä tottunut kuulemaan jos jonkinmoisia kommentteja varustuksestaan. 41-vuotiaan miehen peniksestä riitti taannoin juttua HBO-dokumentin aiheeksi. Viimeisin selkkaus tapahtui San Franciscon lentokentällä, jossa joukko virkailijoita epäili miehen kantavan pullottavissa housuissaan vaarallisia esineitä.

Falconin alapää sai virkailijoilta erityistä huomiota. Miestä kourittiin ja hänen housuilleen ripoteltiin valkoista jauhetta, kun virkailijat etsivät hänen sukuelintensä tuntumasta merkkejä räjähteistä. Lentokentän henkilökunta määritteli miehen jyhkeän varustuksen turvallisuusuhaksi.

– Penikseni oli vasemmassa lahkeessa, se ei ollut tuolloin erektiossa. Vartijat kysyivät olivatko taskuni tyhjät ja vastasin kyllä. Miesvartija tarkisti kosketuksin tilanteen ja kiersi kätensä penikseni ympärille, kertoo Jonah Falcon The Sun -sivustolle.

Jonah Falconin penis on mittavuudessaan huomattava, sillä sen pituuden kerrotaan olevan lepotilassa 23 senttimetriä. Erektiossa penis kasvaa mittavaan 33 senttimetriin. Huumorintajuinen mies kertoo käyttävänsä tästä lähtien ongelmilta välttyäkseen pyöräilyshortseja, jotka eivät jätä lentokentän turvamiehille mitään arvailun varaan.