Paulina Gretzky ikuistettiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monet supertähtien jälkeläisistä ovat nousseet itsekin julkkistähdiksi vanhempiensa vanavedessä. Yksi tällaisista kaunottarista on kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn 22-vuotias amerikkalaistytär Paulina Gretzky.

Nyt Paulina on pitänyt huolen saamastaan mediahuomiosta julkaisemalla tuoreen bikinikuvan Twitter-blogissaan. Siinä muodokas nuori kaunotar poseeraa bikineissä yhdessä ystävänsä kanssa.

Kuva: Twitter

Rohkeita kuvia verkossa useammankin kerran julkaissut laulaja-malli on nyt saanut kuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään Adam Sandlerin Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa. Elokuvassa tullaan näkemään myös muun muassa Adam Sandler, Salma Hayek ja Taylor Lautner.

Paulina Gretzkyn kauneuden veikataan olevan peräisin isän sijaan todennäköisesti äidin puolelta, sillä Paulinan äiti on mallikaunotar Janet Jones. Paulina Gretzky näytteli taannoin sivuosaa Alpha Dog -elokuvassa ja hänen laulamansa kappale Collection Dust oli mukana Laguna Beach -realitysarjassa ja julkaistiin myös singlenä. Vunna 2005 Paulina poseerasi mallina Flare-lehden kannessa.