50 Cent puolustaa kaapista tullutta tähteä: ”Idiootit asettuvat häntä vastaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-laulaja Frank Ocean ei ole vielä saavuttanut maailmanlaajuista kuuluisuutta, mutta miehen ura on kuitenkin nosteessa kotimaassaan. Ocean tuli äskettäin ulos kaapista ja paljasti samalla, että hänen Justin Bieberille tekemänsä Bigger-kappale kertoo homorakkaudesta.

Nyt räppäri 50 Cent on osoittanut tukensa avoimen tunnustuskirjeen kirjoittaneelle artistille. Hip hop -tähti kommentoi MTV-kanavalle, että musiikkialalla on ennenkin ollut homoseksuaaleja artisteja, jotka eivät ole koskaan paljastaneet seksuaalista suuntautumistaan. Mies vertasikin Frank Oceania edesmenneeseen Luther Vandrossiin, jonka homous oli viihdemaailman julkinen salaisuus.

– Mielestäni se henkilö, jolla on ongelma Frank Oceanin kanssa, on idiootti. Hän on lahjakas artisti. Jos et pidä Frank Oceanista, et myöskään pidä Luther Vandrossista. Monet artistit ovat aiemmin kipuilleet tämän valinnan kanssa, ja monet heistä eivät ole ole paljastaneet asiaa rohkeasti julkisuudessa. Se voisi olla vallankumouksellista tai traagista, kertoi 50 Cent MTV-kanavalle.

Räppärin ohella muutkin musiikkimaailman julkkikset ovat suunnanneet Oceanille rohkaisevia kommentteja. Laulajan kanssa työskennellyt Beyonce julkaisi äskettäin verkkosivullaan runon, jonka inspiraatio oli lähtöisin homotähden paljastuksesta. Kurvikaunotar kehoitti miestä olemaan rohkea, rehellinen, avoin, vapaa ja oma itsensä.

Ocean, oikealta nimeltään Christopher Breaux, on julkaissut kaksi singleä. Kappaleet Novacane ja Swim Good ovat molemmat saavuttaneet listamenestystä. R&b-laulaja työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan. Channel Orange -albumi on määrä julkaista 17. heinäkuuta.