Jonne Aaron paljasti: ”Koen, että mä oon koko ajan lomalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistäkin suosiota runsaasti saanut Negative-yhtye on kesän ajan tauolla ja tekemässä uutta musiikkia. Bändin laulaja Jonne Aaron nähtiin kuitenkin viikonloppuna Tammerfestin lavalle Kaija Koon keikan yllätysesiintyjänä.

Kuva: Stara

Stara tapasi Jonnen hetki ennen esiintymistään tapahtuman päälavan takana. Rocktähden kesä on sujunut leppoisasti, mutta rocktähden koko elämä vaikuttaa sekin varsin leppoisalta. Mies ei sitä itsekään kiistä.

– Mä jotenkin koen, että mä oon koko ajan lomalla. Siitä asti, kun koulut jäi aikanaan kesken. Bändistä ja rock’n’rollistahan sanotaan, että se pidentää murrosikää. Se pitää kyllä paikkansa. Tässä sitä ollaan. Viime viikolla kävin uimassa ja oli ihan v**un kylmää vettä. En suosittele, Jonne naureskeli.

Kaija Koon kanssa esiintyminenkään ei tuntunut laulajatähden mielestä työltä. Vapaa-aikana Jonne Aaron ehtii kuitenkin välillä käydä myös viihteellä Tampereen yössä.

– No en mä nyt tiedä, töissä ja töissä. Yhden biisin kun laulan, niin siitä voi vaihtaa. Kävin mä… ootas nyt. Toissapäivänä kävin vähän viihtymässä. Mä jotenkin tykkään katsella kotona leffoja ja nautiskella.