Madonnan surkea keikka suututti fanit: ”Paskinta ikinä!” – yleisö poistui kesken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin kuningattaren tittelinsä aikoinaan Britney Spearsille luovuttamaan joutunut Madonna on ollut viime viikkoina kovan kritiikin kohteena. 53-vuotias poppari on aiheuttanut keikoillaan lähinnä myötähäpeää rintojensa paljasteluilla.

Nyt Madonnan fanit ovat saaneet tarpeekseen Lontoossa, jossa konsertissa paikalla olleet nimittävät esiintymistä nyt sosiaalisessa mediassa ”paskimmaksi keikaksi ikinä”. Monet katsojat suivaantuivat esimerkiksi siitä, että Madonna kertoi keikalla ”Rakastan teitä puolalaisia!”. Tuttuun tapaan Madonna jätti soittamatta monista suosituimmista hiteistään vanhat tutut versiot.

– Kun yli 50-vuotias laulaja joutuu riisumaan vaatteensa lavalla kesken keikan, tiedät että hänen uransa on kuollut kuin MySpacen aikanaan, silminnäkijä kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Kaikki kritiikki ei suinkaan ollut Madonnan syytä, sillä asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan konsertin äänentoisto oli erittäin huono ja tunnelmaa latistivat myös sadekuurot. Englantilaisyleisön laimea vastaanotto näkyi jo ennen keikkaa, sillä konsertti ei ollut loppuunmyyty, vaikka Madonnan edellisestä Lontoon keikasta oli peräti neljä vuotta.

53-vuotias Madonna viihtyy nykyisin paljon 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.