Mies, näin huomaat onko nainen kiinnostunut sinusta

Lifestyle · Neea Jokinen

Deittailun alkuvaiheilla treffikumppanit saattavat pohtia usein mielessään sitä, onko toinen osapuoli hänelle ”se oikea”. Joskus voimakas kiinnostus saattaa laueta vasta muutamien treffien jälkeen. Nyt Mademan-sivusto on julkaissut vinkkejä, jotka voivat auttaa miestä selvittämään naisen kiinnostuksen.

Sivuston mukaan miehen kannattaa kiinnittää huomiota naisen kehonkieleen ja käyttäytymiseen. Matkiminen on yksi tapa, jolla nainen saattaa viestiä lähes huomaamattaan olevansa kiinnostunut miehestä. Jos kaunotar esimerkiksi kävelee samaan tahtiin uroksen kanssa, se voi kieliä ihastumisen tunteesta.

Naisen kiinnostuksen voi huomata myös siitä, jos neitokainen kallistaa päätään miestä katsoessaan. Jos nainen kallistaa päätään esimerkiksi keskustelujen aikana puolelta toiselle, niin se viestii hänen pitävän miehen seuraa miellyttävänä.

Miehen ei tarvitse pyytää kaveriaan selvittämään naisen kiinnostusta, sillä sen voi päätellä itse esimerkiksi treffien aikana. Naisen hipaisemana kosketus nimittäin kertoo sen, että hän haluaa tehdä lisää tuttavuutta miehen kanssa. Ihastumisen voi paljastaa myös se, jos nainen hipelöi hiuksiaan miehen seurassa.

Lemmen kipinä voi luoda naisen kasvoille selviä merkkejä siitä, että hän on kiinnostunut miehestä. Vatsassa lentelevät perhoset saavat verenkierron kiihtymään, jolloin naisen huulet ja silmäluomet saattavat pullistua suuremmiksi. Mies voikin rohkeasti edetä ykköspesälle, jos hän huomaa naisen huulten hehkuvan houkuttelevasti.