Miley Cyrus ilman rintaliivejä haalareissa – uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Äskettäin neitokainen kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

Nyt 19-vuotias teinitähti on toiminut trendsetterinä ja ikuistettu aikoinaan 70-luvulla suureen suosioon nousseisiin haalareihin. Niiden alla hänellä ei kuitenkaan ollut lainkaan rintaliivejä, joten lopputulos oli varsin näyttävä. Miley kuvattiin yhdessä poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa saapumassa illalliselle Yhdysvaltojen Philadelphiassa.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.