Nerokas yhdistelmä kaupassa: Fifty Shades of Grey ja sormiparistot

Viihdeuutiset · Stara.fi

E.L. Jamesin kirjoittama Fifty Shades of Grey -erotiikkakirja on ollut tänä vuonna runsaasti otsikoissa jättimäisen menestyksensä johdosta. Äitipornoksikin kutsuttu teos kertoo nuoren neitsyen ja hänen vanhemman rakastajansa seksisuhteesta. Kirja on rikkonut lähes kaikki myyntiennätykset.

Nyt erotiikantäytteinen menestyskirja on osattu liittää eräässä kaupassa oikeaan ympäristöön, kun henkilökunta aavisti sen ostajien tarvitsevan jostain syystä mahdollisesti myös sormiparistoja.

Kuva: Facebook, fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net

Fifty Shades of Grey on ohittanut myynnillään muun muassa Harry Potter ja Twilight -kirjasarjat ja miljoonan myydyn kirjan raja rikkoutui yksin Britanniassa 11 viikossa. Esimerkiksi Dan Brownin menestyskirja Da Vinci -koodi rikkoi haamurajan 36 viikossa. Kirjailija ansaitsee nyt kirjan myynnistä hieman yli miljoona euroa viikossa ja Fifty Shades of Grey on noussut Amazon-verkkokaupan Kindle-sähkökirjoista kaikkien aikojen myydyimmäksi teokseksi.

Eroottiseen kirjasarjaan kuuluvat myös teokset Fifty Shades Darker ja Fifty Shades Freed. Trilogian ensimmäisestä, eli Fifty Shades of Grey -teoksesta suunnitellaan myös Hollywood-elokuvaa. Monet viihdemaailman tähdet Ian Somerhalderista Ashley Bensoniin ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tähdittää novellin elokuvaversiota. Angelina Jolien kerrotaan olevan kiinnostunut elokuvan ohjaamisesta.