Upea cover teinihitistä – viisi miestä ja yksi piano

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat olleet viime aikoina tiivisti otsikoissa, sillä he kiertävät parhaillaan Yhdysvaltoja.

Kuva: YouTube

Nyt eräs miesryhmä on onnistunut tekemään poikabändin What Makes You Beautiful -hittikappaleesta upean version, joka jättää katsojan sanattomaksi. Viisihenkinen The Piano Guys -miespoppoo nimittäin soittaa kyseisen kappaleen yhtä flyygeliä apunaan käyttäen. Kokoonpano tuottaa kaunista musiikkia pianon metallikieliä näppäilemällä ja sen pintaa taputtamalla.

Musisointi yltyy loppua kohden vielä kuorolauluksi, kun miehet intoutuvat hymisemään kappaleen melodiaa sen lopussa. Miesten käsissä kuuluisa teinityttöjen ihannoima kappale muuntuu taiteelliseksi esitykseksi. Tästä cover-versiosta voisivat One Direction -poikabändinkin komistukset olla otettuja.