Huikeat allasbileet pilvenpiirtäjässä – ei ihme että naapurit raivostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäaikaan Suomessakin juhlitaan niin rannoilla kuin uima-altaillakin, ja ulkona järjestettävät allasbileet ovat monille tuttuja myös etelän lomakohteista. Ihan ensimmäisenä ei tulisi ajatelleeksi, että sellaisia järjestetään myös New Yorkin ytimessä sijaitsevassa pilvenpiirtäjässä.

New Yorkin Manhattanilla sijaitsevassa Gansevoort Park Avenue -hotellissa järjestetään kuitenkin niin villejä allasbileitä, että jopa viereisten pilvenpiirtäjien asukkaat ovat valittaneet niistä. Satapäin juopuneita uimapukuihin ja bikineihin pukeutuneita nuoria aikuisia kokoontuu sunnuntaisin juhlimaan railakkaasti. Nyt bileistä nähdään verkossa myös kuvia.

– En voi olla kotona sunnuntaisin. Viimeisin asia mitä haluan silloin nähdä on joukko juopuneita nuoria kuuntelemassa technomusiikkia, 24-vuotias Greg Housset kertoi The New York Post -lehdelle.