Lentomatkustajat kauhuissaan – voileivistä löytynyt useita neuloja!

Matkailu · Meri Pulkkinen

Lentomatkustamisen paras puoli ei tunnetusti ole koskaan ollut lennon aikana tarjoiltavat ruoat. Nyt amerikkalainen lentoyhtiö Delta Air Lines on noussut otsikoihin, sillä lento-yhtiö on tarjoillut asiakkailleen surkealta maistuvien leipien sijaan jotain vielä vaarallisempaa.

Neljällä erillisellä Deltan lennolla on nimittäin löydetty ompeluneuloja koneessa tarjoiltavien voileipien sisältä, Daily Mail -lehti uutisoi. Tähän mennessä neuloja on löydetty jo kuusi. Yhden matkustajan tiedetään loukkaantuneen neulalla höystetyn leivän syömisestä, mutta hänen kerrotaan kieltäytyneen sairaalahoidosta.

Kuva: ABC News

Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI on aloittanut perinpohjaisen tutkimuksen neulojen alkuperästä. Kaikki neuloja sisältäneet leivät olivat peräisin Amsterdamista, jossa ne valmistettiin Gatte Gourmet -catering-yrityksen ruokalinjalla. Neulalliset voileivät tarjoiltiin Yhdysvaltoihin matkalla olleilla Minneapoliksen, Atlantan ja Seattlen lennoilla. Neulojen lukumäärän vuoksi tapahtunut tullaan tutkimaan perusteellisesti, sillä on erittäin epätodennäköistä, että kuusi ompeluneulaa olisi sattumalta eksynyt voileipien sisälle.

Tähän mennessä ei kuitenkaan ole vielä selvinnyt, miten neulat päätyivät leipiin. Neulalöydöksien ilmettyä matkustajille tarjottiin leipien sijaan pizzaa. Lento-yhtiön muille lennoille varattiin enemmän valmispakattuja ruokia. Vaaratilanteita aiheuttaneesta neulaselkkauksesta tullaan suorittamaan myös lento-yhtiön oma sisäinen tutkinta.