Rihanna bongattiin huvijahdilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelun syöpäsairautta vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbadokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa, mutta sen jälkeen poppari suuntasi lomalle.

Nyt Rihanna on tavoitettu Caprin rannikolta, jossa hän nautti olostaan suurella huvijahdilla yhdessä ystäviensä kanssa. Aurinkoa palvottiin luonnollisesti bikineissä.

24-vuotias Rihanna myönsi aiemmin tällä viikolla, että Chris Brownin eron sydänsuru sai hänet hetkeksi inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.

Rihanna päätyi vastikään otsikoihin, kun hänen kerrottiin tilanneen eräästä portugalilaisesta ravintolasta ruokaa 7.000 punnan, eli noin 9.200 euron, edestä. Ravintolan ruokahyllyt tyhjenivät laulajattaren tilauksen jälkeen, joten ruokapaikka joutui sulkemaan ovensa. Rihanna tilasi ruokaa itselleen ja 90 työntekijälleen Lontoossa järjestettyjen festivaalien takahuoneeseen.