Salatut elämät -kaunotar esiintyy Uniikin musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut Elämät -sarjasta tuttu Venla Savikuja näyttelee pääosaa Uniikin Kiitorata-kappaleen musiikkivideolla. Musiikkivideo on maalaisromanttinen kesätarina, joka sijoittuu keskelle urbaania Helsingin kaupunkia.

Uniikki halusi musiikkivideosta mahdollisimman elokuvamaisen kokonaisuuden, joka erottuu perinteisistä räp -videoista. Räppäri pitää videoprojektia yhtenä hienoimmista missä on ollut mukana.

– Halusin tällä kertaa musavideon, joka poikkeaa huomattavasti perinteisistä rap-videoista. Musavideo on maalaisromantiikkaa keskellä kaupunkia. Tässä videossa keskityttiin mahdollisimman siistiin ja leffamaiseen kuvaan ja meininkiin, kertoo Uniikki.

– Oli mahtavaa saada Venla messiin, ollaan tunnettu jo pitkään ja puhuttu yhteisistä projekteista. Nyt vihdoinkin sellainen löytyi. Venlan kanssa oli todella helppo näytellä ja henkilökemiat synkkasivat todella hyvin.

– Esiintyminen musiikkivideolla tuntui erittäin hyvältä. Tunnelma oli rento ja tiimi oli vallattoman huippu. Yleensä olen tottunut opettelemaan repliikit huolella, nyt sellaista ei ollut. Oli ennemminkin suuntaa antava käsikirjoitus ja näytteleminen oli vapaampaa fiilistelyä ja improamista. Toki toivon, että jatkossa näyn muissakin rooleissa, kertoo Venla Savikuja.

Uniikin neljäs sooloalbumi Kiitorata julkaistiin kesäkuun alussa. Elokuun alussa julkaistaan albumin toinen single Kotka. Elokuvallista kerrontaa jatketaan Kotka -musiikkivideossa, joka tulee vilisemään kauhuelokuvista tuttuja kliseitä. Uniikki on tehnyt biisin yhdessä Heikki Kuulan ja Mikael Gabrielin kanssa.