Kesän kuumin trenditukka? Alicia Keys näyttää mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesä antaa viihdemaailman tähdillekin uudenlaisia virikkeitä muodonmuutoksiin, joista versoaa maailmanlaajuisia trendejä. Äskettäin muun muassa poptähti Beyonce palasi vuoden 1993 hiustyyliinsä laitattamalla jälleen hiuksiinsa lettikampauksen.

Nyt laulajatar Alicia Keys on myös vaihtanut tyyliään, josta uumoillaankin uutta kesätrendiä. Neitokainen nimittäin leikkasi hiuksensa 1980-luvulle ominaiseen tyyliin. Tällä hetkellä naisen päätä koristaakin pompadour-tyylinen kiharakampaus, jonka esiasteita on aiemmin nähty muun muassa Princen ja Little Richardin päässä.

Uuden sukupolven tähdistä muun muassa funk-laulaja Janelle Monae omaksui kyseisen tyylin jo muutamia vuosia sitten. Pöyhkeä kampaus on peruja jo 1700-luvulta, jolloin sitä käyttivät aateliston jäsenet. Populaarikulttuurissa kampauksen erilaisia muotoja ovat suosineet muun muassa 1950-luvun rockabilly-tähdet.