Love Music Festival nostatti polvea Tampereella – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Love Music Festival -tapahtuma. Urbaanin musiikin kaupunkifestivaali veti perjantaina Pyynikin kaupunginosaan tuhansia ihmisiä, jotka nauttivat konemusiikista urbaanissa city-ympäristössä.

Illan aloitti Barbara Streisand -hitistään tunnettu A-Trak, jonka DJ-keikka tarjosi tanakkaa tanssimateriaalia. Illan toinen ulkomaalainen vahvistus oli Groove Armada, joka kokeili tuttujen hittien lisäksi myös uusien kappaleidensa toimivuutta käytännössä. Parivaljakko oli erittäin tyytyväinen tulokseen.

– Meillä oli todella hyvä fiilis. Soitimme myös uutta musiikkiamme ja se sai hyvän vastaanoton. On aina hienoa, kun soitat biisejä ensimmäistä kertaa ja ne saavat hyvän vastaanoton, Groove Armadan Andy Cato kertoi Staralle keikan jälkeen.

Liian suureksi noussut äänenvoimakkuus vei parhaan terän Groove Armadan keikasta, mutta esimerkiksi Nomadin ysäriklassikko I Wanna Give You Devotion sai yleisöön vauhtia. Illan kohokohta oli kuitenkin Basement Jaxx, jonka DJ-setti piti sisällään myös pari duon omaa kappaletta.