Carrie Underwoodin bikinikurveissa riittää silmäniloa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood avioitui taannoin miehensä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. 27-vuotias Underwood ja 30-vuotias Fisher avioituivat Georgian Greensborossa sijaitsevassa Reynolds Plantation -lomakohteessa.

Nyt naispoppari on nähty Kanadassa lomailemassa miehensä kanssa. Pariskunta vietti yhteistä aikaa auringonoton ja vesileikkien merkeissä. Carrien kurvit tarjosivat myös kiitettävästi silmäniloa paparazzeille, sillä naisen terveen näköinen kroppa paljastaa neitokaisen pitävän hyvää huolta ulkoisesta habituksestaan.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 27-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.