Nicki Minaj huijauksen kohteeksi: Menetti 100 000 dollaria!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan. Tähti kertoi vastikään Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan liian härski televisiokatsojien nähtäväksi.

Nyt neitokaisen kerrotaan joutuneen huijauksen uhriksi. Suorasuinen räppäri palkkasi elokuvatuottaja Ellis Briggsin tuottamaan tähden uusimman Pound the Alarm -musiikkivideon. Tähti pulitti elokuvatuottajalle huimat 100.000 dollaria, eli 85.000 euroa, jonka jälkeen mies katosi rahojen kanssa.

Briggs omistaa Trinidadissa ja Tobacossa elokuva-alan firman, jonka kautta laskutti tähdeltä huiman palkkion. Minaj’n kerrotaan joutuneen pulaan projektista luistaneen miehen takia. Räppäri haastoikin hänet oikeuteen tapahtuneen vuoksi.

Star-lehden mukaan Ellis Briggs kiistää kaikki kurvikaunottaren syytteet. Mies väittää, että itse asiassa Nicki Minaj on hänelle velkaa vielä 19.000 dollaria, eli 16.000 euroa, kaikista miehen palveluksista. Briggs syyttää myös tähteä negatiivisen julkisuuden lietsomisesta, mikä on vienyt mieheltä työmahdollisuuksia.

29-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.