Danielle Mason käytti 13 300 euroa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uransa kolmossivun tyttönä aloittanut brittiläinen Danielle Mason on julkisuuteen astumisensa jälkeen esiintynyt useiden viihdelehtien kuvissa muhkeine muotoineen. Glamour-malli on debytoinut myös näyttelijättärenä, ja häntä on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Nyt neitokaisen kerrotaan käyttäneen lapsen saamisen jälkeen kauneusleikkauksiin huimaavat 10.000 puntaa eli 13.300 euroa. Tähti lihoi raskauden aikana, ja sen jälkeinen laihtuminenkaan ei tuonut toivottua vaikutusta vartaloon, joten nainen turvautui järeämpiin keinoihin. Uhkea kaunotar paljasti operaatioiden tulokset Heat-lehden alastonkuvissa. Katso kuvat tästä.

– Menin leikkaukseen parantaakseni itsetuntoani, ja näyttääkseni seksikkäältä mieheni mielestä. Tunnen oloni jälleen itsevarmaksi kehossani, kertoi Danielle Mason haastattelussa.

Danielle Mason esiintyy My Big Fat Gypsy Wedding -realitysarjassa. Televisio-ohjelma seuraa naisen ja hänen miehensä, sekä pariskunnan pojan Rudyn elämää. Neitokainen on nähty I Want Candy ja Stagknight -elokuvissa. Hän on myös esiintynyt BBC:n tuottamassa dokumentissa, joka seurasi hänen ja näyttelijätärsisko Jessie Wallacen elämää.