Lauri Tähkän keikka keskeytyi äkillisesti Karjurockissa – upea seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantaina Lokalahden Karjurockissa kansaa villinnyttä Lauri Tähkää kohtasi takaisku jo keikan alkumetreillä. Ensimmäisen biisin jälkeen lavalta menivät nimittäin sähköt generaattorivian vuoksi.

Hämmentynyt laulaja irvaili tilanteelle ja oli jatkavinansa laulamista, jolloin yleisöstä raikuivat ”ei kuulu” -huudot. Tilanteen jatkuessa bändi joutui vetäytymään hetkeksi lavalta. Yleisön yllätykseksi bändi palasi lavalle hetken päästä akustisessa muodossa ja kerääntyi yhteen lavan eteen.

Tähkä komensi yleisöä ”Nyt hiljaa, perkele” ja kertoi generaattoriviasta. Tämän jälkeen bändi soitti akustisesti ilman äänentoistoa Syyskuun kyy -kappaleensa, jossa tuhatpäinen yleisö lauloi ja tanssi mukana. Akustisen esityksen katkaisi sähköjen hetkellinen palautuminen, jolloin järjestäjän levy lähti soimaan Tähkän esityksen päälle. Sähköt katkesivat kuitenkin uudelleen ja bändi jatkoi akustisesti.

Tämän jälkeen sähköt palasivat ja Lauri bändeineen veti energisen ja pettämättömän setin auringon helliessä festarikansaa. Tähkä aiheutti ylimääräisiä sydämenlyöntejä myös järjestäjälle kiipeämällä tuttuun tapaansa äänentoistotorniin, joka huojui vaarallisesti laulajan alla.