Supertähden poikapuoli kuoli vakuutusyhtiön päätöksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Usher asetti aiemmin tässä kuussa jäihin riitaisan huoltajuuskiistansa ex-vaimonsa Tameka Fosterin kanssa, sillä hänen poikapuolensa joutui rajuun onnettomuuteen. Tameka Fosterin 11-vuotias poika joutui sairaalaan aivokuolleena eikä kyennyt hengittämään itse.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka poikapuolen Kyle Gloverin sairaalalaskut olivat nousseet niin korkeiksi, ettei perheellä ollut enää rahaa niiden maksamiseen ja vakuutusyhtiö uhkasi lopettaa sairaalahoidon maksamisen. Nyt pikkupoika on kuollut, kun hänen elämäänsä ylläpitänyt hengityskone on sammutettu rahojen loputtua.

Traagisen päätöksen takana ei ollut pojan äiti, Usherin entinen vaimo Tameka Foster, vaan hänen vakuutusyhtiönsä, joka ei suostunut enää kustantamaan pojan sairaalamaksuja. Perheellä ei ollut varaa maksaa sairaalalaskuja itse. Musiikkiurallaan miljoonatuloihin yltävän Usherin ei ole kerrottu tarjoutuneen kustantamaan poikapuolensa hoitoja.

Onnettomuus tapahtui viime viikolla Lanier-järvellä Atlantassa, kun vesiskootteri törmäsi poikaan ja hänen 15-vuotiaaseen naispuoliseen ystäväänsä. Huhujen mukaan vesiskootteria ajoi 38-vuotias Jeffrey S. Hubbard, joka on Usherin perheystävä. Vesiskootterin kerrotaan osuneen Kyle Gloveria päähän.