Näin lapset osoittavat mieltään – hulvattomat kyltit nettikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa nauratti äskettäin Pride-kulkueesta ikuistettu kuva, jossa pikkutyttö piteli kädessään hauskalla tekstisllä varustettua mielipidekylttiä. Nyt Oddee-sivusto on koonnut yhteen huvittavia kuvia lasten pitelemistä mielipidekylteistä.

Kuva: Imgur

Kuvasarjassa nähdään muun muuassa otos pullaposkisesta vauvasta, jonka t-paidassa lukee Yhdysvaltojen entistä presidenttiä sivaltava teksti. Vauvan paidassa nimittäin lukee, että George Bush saa hänet itkemään. Katso kuvat tästä.

Erään 11-vuotiaan pojan käsissä nähdään valtava keltainen kyltti, jossa hän kertoo, ettei hänellä ole varaa maksaa ”tätä p**kaa”. Kuvasarjassa nähdään myös hauska kuva nuoresta tytöstä, joka julistaa mielipidekyltissään, ettei hänen rahansa riitä koulutukseen Tylypahkan velhokoulussa.