Nicole Coco Austin poseeraasi rohkeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt Coco on kuvattu nolossa tilanteessa Lontoossa, jossa hän on parhaillaan räppärimiehensä kanssa. Neitokainen oli pukeutunut varsin normaaliin mustavalkoiseen kesämekkoon, mutta sen alle hän ei ollut pukenut lainkaan alushousuja. Lopulta Coco heilutteli mekkoaan kuvaajien edessä sillä seurauksella, että se paljasti hänen paljaan intiimialueensa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.