Pussycat-kaunotar raivostui Simon Cowellille: ”Kitupiikki”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian X Factor -kilpailun yhdeksännellä tuotantokaudella tuomaristossa istuva Nicole Scherzinger tunnetaan laulajanuransa lisäksi F1-kuski Lewis Hamiltonin on/off-tyttöystävänä. Äskettäin pariskunnan kerrottiin eronneen lopullisesti.

Nyt neitokainen on uusimpien tietojen mukaan raivoissaan Simon Cowellille. 34-vuotias laulajatar sai tietää yllättäen Lontoossa Heatrow’n lentokentällä, että X Factor -ohjelman tiimi oli varannut hänelle lentoliput tavallisessa matkustusluokassa. Ykkösluokan lentoihin tottunut kaunotar ei suvainnut istua tavallisten matkustajien joukossa, vaan vaati lentokentän virkailijoita vaihtamaan lippunsa.

Vaihto ei onnistunut, mikä kiihdytti entisestään Scherzingerin suuttumusta. Nainen päätyi haukkumaan ääneen työnantajaansa musiikkimoguli Simon Cowellia. Miestä voidaan pitää ohjelman tuottajana vastuuhenkilönä pieleen menneiden lippuvarausten suhteen.

– Nicole kiehui. Hän lentää aina ykkösluokassa ja hämmästyi, kun hänet olikin laitettu tavalliseen matkustusluokkaan. X Factor varaa kaikki hänen lentonsa, eikä hän olisi aavistanut tätä. Hän mumisikin ääneen Simon Cowellin olevan kitupiikki, kertoi lähde The Sun -sivustolle.

Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Neitokainen on nähty Amerikan X Factor -kilpailun tuomarina, minkä jälkeen hän siirtyikin tuomaroimaan saman ohjelman brittiversiota.