One Directionin kustannuksella pilailtiin studiossa: ”Synnytys alkaa nyt!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat olleet viime aikoina tiivisti otsikoissa, sillä he kiertävät parhaillaan Yhdysvaltoja.

Nyt poikabändin laulajat joutuivat pulmalliseen tilanteeseen, kun bänditoverit Zayn Malik ja Louis Tomlinson tekivät muille koomisen videopilan. Komistukset järjestivät Nickelodeon-kanavan studioille palkatun näyttelijättären, joka esitti raskaana olevaa tuottajaa. Tilanteesta kuvatulla videolla nainen alkaakin yllättäen ”synnyttää” kesken kaiken, ja aiheuttaa paniikkia nuorissa laulajalupauksissa.

Pojat näyttävät kauhistuneilta tilanteesta, kun tuottaja voihkii maassa kipua teeskennellen. Eniten itsensä nolaa Liam Payne, joka soittaa tuottajan ”aviomiehelle” panikoituneen oloisena. Myös Harry Styles vaikuttaa pelokkaalta pidellessään tuottajaa kädestä. Komistukset näyttävätkin hämmentyneiltä, kun totuus viimein paljastuu.