Blockfest jo lähes loppuunmyyty – yleisöennätys murskaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest on lähellä saavuttaa saman myyntimenestyksen, vaikka tapahtuman yleisökapasiteetti on noussut huomattavasti uuden Ratinanniemen festivaaliareenan myötä. Yleisöennätys ylitetään siis selvästi.

Tampereella 17. – 18. elokuuta järjestettävä hiphop-kulttuurille omistettu festivaali julkisti tänään myös lopulliset artistikiinnityksensä. Perjantaina estradilla nähdään genrerajoja rikkova ruotsalainen Lazee, joka on noussut lukuisille listoille ympäri Eurooppaa. Keikalla nähdään myös suomenruotsalainen yhteistyökumppani Redrama, jonka tuoreimpiin julkaisuihin kuuluu kappale Kickstart.

Lauantaina lavalle nousee huippusuositussa Kymppilinjassa vaikuttanut Janne Ordén, joka valmistelee tällä hetkellä ensimmäistä sooloalbumiaan tuottajakaksikko Millionaire Menin kanssa. Syksyllä julkaistavalta albumilta on lohkaistu tähän mennessä kaksi singleä, Sadetta ja aurinkoo ja Sopusointu.

Blockfestin lipuista on varattu nyt noin 80 prosenttia ja VIP-liput ovat jo ennakkoon loppuunmyyty. Äskettäin lanseerattiin uutuutena eksklusiivinen Stara VIP -paketti yhteistyössä viihdelehti Staran kanssa.

Osansa tapahtuman huikeaan suosioon ovat tehneet entistä kovemmat artistikiinnitykset, amerikkalaislegendojen Busta Rhymes ja Ice Cube johdolla. Estradilla esiintyy lisäksi koko kotimainen hiphopin tähtikaarti Jukka Pojasta aina Palefaceen ja Rähinä Live spektaakkeliin Fintelligensin johdolla. Viimeisten artistikiinnitysten myötä tapahtuman ohjelma on kokonaisuudessaan valmis. Aikataulut ovat luettavissa Blockfestin verkkosivuilla osoitteessa www.blockfest.fi.