Jessica Gomez on häikäisevä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallien maailmaan saadaan lähes päivittäin uusia kykyjä, mutta harva heistä nousee koskaan genrensä A-sarjaan. Pari vuotta sitten australialainen Jessica Gomez teki kovaa nousua viihdemaailmaan, mutta hän ei onnistunut saavuttamaan pysyvää jalansijaa.

Nyt on vuorossa uusi yritys, kun Jessica on päätynyt paparazzien tähtäimiin Miami Beachilla, jossa hän nautti olostaan yhdessä kollegansa Nicole Trunfion kanssa. Upeavartaloinen Jessica näytti meren aalloissa bikineissä keikistellessäänkin huolitellulta ja suorastaa ylväältä.

Jessica Gomez poseerasi pari vuotta sitten FHM-lehden Portugalin version kannessa, mutta läpimurtonsa hän teki vasta Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Samoihin aikoihin Maxim-lehti totesi hänen rintojensa olevan seuraamisen arvoiset.

26-vuotias australialaissyntyinen Jessica Gomez omaa singaporelaiset ja portugalilaiset sukujuuret. Hän sai 13-vuotiaana roolin televisiosarjasta Bush Patrol, jonka jälkeen hän sai ensimmäisen mallisopimuksensa. Sittemmin Gomez on poseerannut muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Glamour -lehden sivuilla ja Victoria’s Secretin ja useiden muiden muotimerkkien mainoksissa. Nykyisin Jessica asuu New Yorkissa.