Justin Bieberin keikkalipuista kiskurihintoja Huuto.netissä – täältä löydät edullisemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber konsertoi ensi keväänä Helsingissä. Artisti tuo jättimäisen Believe Tour -kiertueensa Hartwall Areenalle perjantaina 26. huhtikuuta 2013. Liput tulivat myyntiin tänään ja ne myytiin loppuun hujauksessa. Tuloksena oli hintojen välitön kohoaminen pilviin.

Huuto.net, 24.7.2012, klo 16.15

Tänään Bieberin fanit ovat järkyttyneet lippujen mustan pörssin hinnoista, sillä esimerkiksi Huuto.netissä yhden lipun hinta on kohonnut jopa 440 euroon. Kotimainen nettihuutokauppa ei ole kuitenkaan ainoa paikka, jossa lippuja on vielä jäljellä, sillä esimerkiksi keikkalippujen jälkimarkkinoihin keskittynyt kansainvälinen ViaGoGo myy Bieberin keikkalippuja edelleen. Tätä kirjoitettaessa edullisimmat liput maksavat 160 euroa kappale.

Justin Bieber pomppasi valtaisaan suosioon vuoden 2009 debyyttilevyllään My World ollessaan vasta 15-vuotias. Sittemmin artisti on myynyt lähes 20 miljoonaa albumia, kerännyt YouTubessa miljardeja katselukertoja sekä noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista, seuratuimmista ja vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

Kesäkuussa ilmestynyt kolmas Justin Bieber -pitkäsoitto Believe on rikkonut ennätyksiä ympäri maailmaa. Levyn hittisingle Boyfriend kuunneltiin vuorokauden aikana YouTubessa huimat kahdeksan miljoonaa kertaa – nyt luku on kohonnut yli 100 miljoonaan – ja kappale nousi myyntilistojen ykköseksi peräti 32 maassa.