Olympialaisten kaunotar Leryn Franco on aito missi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa pian alkavissa olympialaisissa kisaa myös sankka joukko kaunottaria, jotka tarjoavat katsojille urheilun lisäksi myös silmänruokaa. Kisojen kuumin seksipommi lienee paraguaylainen Leryn Franco, joka kilpailee Lontoossa keihäänheitossa.

Sporttikaunotar ei ole pelkästään aktiiviurheilija, sillä hän on tehnyt menestyksekästä uraa myös mallina ja missinä. Franco lukeutuu maailman seksikkäimpiin urheilijoihin ja poseerasi vuonna 2011 Sports Illustrated -lehden arvostetussa uimapukunumerossa. Nyt kaunotar nähdään poseeraamassa mallina uimapukunäytöksen catwalkilla Miamin muotiviikoilla.

30-vuotias urheilija-malli Leryn Franco teki kansainvälisen läpimurtonsa Pekingin olympialaisissa vuonna 2008, jolloin hänen näyttävyytensä noteerattiin ympäri maailmaa. Leryn rikkoi maansa keihäänheiton ennätyksiä jo teini-ikäisenä urheilijana. Lisäksi hän oli vuonna 2006 mukana Miss Paraguay -kilpailuissa, joissa selvisi finaaliin saakka.