Leryn Francon rinta pullahti paljaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa pian alkavissa olympialaisissa kisaa myös sankka joukko kaunottaria, jotka tarjoavat katsojille urheilun lisäksi myös silmänruokaa. Kisojen kuumin seksipommi lienee paraguaylainen Leryn Franco, joka kilpailee Lontoossa keihäänheitossa.

Kerroimme aiemmin tänään kaunottaren mallikeikasta, jossa hän esitteli uimapukuja. Hetki sitten julkisuuteen tuli uusia kuvia, joissa Leryn joutui erittäin noloon tilanteeseen muotinäytöksen catwalkilla. Hänen mekkonsa nimittäin petti sillä seurauksella, että koko toinen rinta pullahti paljaaksi.

30-vuotias urheilija-malli Leryn Franco teki läpimurtonsa Pekingin olympialaisissa, jossa hänet noteerattiin ympäri maailmaa. Kaunotar rikkoi maansa keihäänheiton ennätyksiä jo teini-ikäisenä urheilijana. Leryn Franco on tehnyt menestyksekästä uraa myös mallina ja missinä. Hän poseerasi vuonna 2011 Sports Illustrated -lehden arvostetussa uimapukunumerossa. Lisäksi hän oli vuonna 2006 mukana Miss Paraguay -kilpailuissa, joissa selvisi finaaliin saakka.